Ondernemen in onderwijs

Ondernemen in onderwijs?

Op mijn visitekaartje staat: onderwijsondernemer en scrumcoach. Scrum is een werkwijze om teams te begeleiden in vernieuwen en innoveren, vrij helder. Maar wat is dan een onderwijsondernemer? 

Ik ben opgeleid op de hogere hotelschool van Leeuwarden en heb enkele jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Daarna heb ik de stap naar het onderwijs gemaakt en op het mbo en vo gewerkt, voornamelijk als coach. Al tijdens mijn eigen schooltijd liep ik tegen beperkingen van het onderwijssysteem aan en vroeg ik me vaak af waarom? Met alle kennis en ervaring uit het bedrijfsleven kijk ik met een andere blik naar onderwijs. Ik combineer het beste van beide om onderwijs te vernieuwen en te innoveren. Dat doe ik als coach, scrummaster, duurzaamheidspionier, ontwikkelaar en inspirator.

Nieuwsgierig wat ik doe? Kijk vooral even op het scrumbord bij busy en done, voor lopende en afgeronde projecten.

 

Andere post-its

He bah! Weer zo'n cookie pop-up om te laten weten dat deze site cookies gebruikt.