alfa-bedding

Als kinderen op een andere manier leren lezen, wordt de kans dat zij dyslexie ontwikkelen veel kleiner: herkennend lezen en optisch spellen. Dit vind ik een erg interessant idee, vandaar dat ik de methode samen met de leerkracht op Master Sneek heb toegepast bij groep 2. Deze video is gemaakt om de methode Alfa-bedding kenbaar te maken voor scholen en leerkrachten. Voor meer info over Alfa-bedding kijk op: http://platformdyslexie.nl.

Andere post-its

Done

TechnoLab SWF

Scrum & Technolab Onderzoekend en ontwerpend leren, TechnoLab SWF is doen!  Daar past Scrum als werkwijze perfect bij. Met behulp

Lees verder »
Done

Meimakker

Meimakker word je niet, dat ben je De opdracht van de meimakker is cultuureducatie een vaste plek geven in het

Lees verder »

He bah! Weer zo'n cookie pop-up om te laten weten dat deze site cookies gebruikt.