Fries expertisecentrum voor leren voor duurzame ontwikkeling

Op vrijdag 13 maart 2020 is een start gemaakt met het concretiseren van de plannen om van Friesland een regionaal expertisecentrum voor leren voor duurzame ontwikkeling te maken. 

Detlev Lindau Bank, de Europese vertegenwoordiger van de UN RCE for ESD heeft de tijd genomen om betrokkenen te informeren en de challenges van onze regio helder te krijgen om een goede aanvraag in te kunnen dienen.

Alles is in Friesland aanwezig: innovatieve ondernemers en instellingen die circulair denken, onderwijsinstellingen die duurzaamheid omarmd hebben en overheid die duurzaamheid en circulaire economie hoog op de agenda zet.

Een RCE fungeert in de praktijk als platform vanwaar verschillende initiatieven en projecten van samenwerkingsverbanden worden gelanceerd op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en onderwijstransformatie.

In januari 2021 kwam het mooie bericht dat de aanvraag is toegekend!

Andere post-its

Done

Meimakker

Meimakker word je niet, dat ben je De opdracht van de meimakker is cultuureducatie een vaste plek geven in het

Lees verder »
Done

Panora Lyceum

Scrum op het Panora Lyceum In Doetinchem ontstaat een prachtig onderwijsconcept, ingegeven door krimp en de noodzaak om samen te

Lees verder »
Done

TechnoLab SWF

Scrum & Technolab Onderzoekend en ontwerpend leren, TechnoLab SWF is doen!  Daar past Scrum als werkwijze perfect bij. Met behulp

Lees verder »

He bah! Weer zo'n cookie pop-up om te laten weten dat deze site cookies gebruikt.