Over Jildou

Even voorstellen

Mijn naam is Jildou Dooper en ik heb een achtergrond in zowel het bedrijfsleven als het onderwijs. Ik combineer graag het beste van beide werelden en noem mezelf dan ook onderwijsondernemer.

In mijn werk word ik erg enthousiast van het ontwerpen van écht ander onderwijs. Dit doe ik als initiatiefnemer, (duurzaamheids-)pionier en ontwikkelaar. 

Daarnaast begeleid ik als coach en scrummaster ontwikkelteams op scholen bij onderwijsvernieuwing.

Mijn bedrijf heet Jinx-it, een naam die oorspronkelijk bij een groep vrienden hoorde die projecten initieerde, uitvoerde en samen een hoge fun-factor hadden. 

Ik heb de naam Jinx-it gehouden, omdat deze na 20 jaar nog steeds goed past bij waar ik voor sta, hoe ik graag werk en hoe ik in het leven sta: uitgaan van het positieve, nieuwe dingen bedenken en samenwerken!

Het logo staat voor mijn vermogen om zowel op het detail als op het grote geheel in- en uit te zoomen en dit te verbinden.

Andere post-its

Busy

Global Roots

Global Roots Art and culture in primary education for sustainable development. In het Erasmus+ project Global Roots werkt Spark the Movement van Vereniging

Lees verder »
To Do

Duurzaamheid

Wat is duurzaamheid? Enkele definities: Definitie van de drie P’s (People, Planet, Prosperity): rekening houden met mensen, welzijn en aarde

Lees verder »
Done

Ondersteunende gebaren

Begrijpen en begrepen worden Nederlandse gebarentaal is een volwaardige taal, compleet met woordenschat en grammatica. In plaats van de volledige gebarentaal,

Lees verder »

He bah! Weer zo'n cookie pop-up om te laten weten dat deze site cookies gebruikt.